ALGEMEEN. Studio ADC’s ZUSJE is gelegen aan de Hoofdstraat 16-A in ‘s Gravenmoer en is het zusje van Studio ADC te Meern. Studio ADC's Zusje is onderdeel van Trainings- en coachingsbureau C.S. en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 54982154. 

HOE KOM JE ER? De studio is gelegen in een woonhuis op nummer 16-A. Je kunt via het tuinhekje naar de voordeur en daar de bovenste bel gebruiken. Het studiologo hangt onder deze bel.

GEEN KLEEDKAMER. Onze locatie is in huiselijke stijl en heeft geen kleedkamer. Zorg je dat je de kleding voor de opleiding al aan hebt?

BEN JE TE VROEG? Dan kan je even wachten in de auto. 5 minuten voor aanvang kunnen we de deur voor je open doen.

PARKEREN. Parkeren kan het pleintje bij 'de Geubel', of aan het parkeerterrein 's Gravenhove (in 's Gravenmoer). Beide namen staan in navigatie systemen waze of google maps. Beide plekken liggen op slechts een minuutje loop afstand van de studio.

WAT NEEM JE MEE?
* indien je het bezit een yogamatje en blokken
* gevuld flesje water (flesje past niet onder het kraantje in de toilet)
* een handdoek groot genoeg voor op de mat
* een paalpoetsdoekje

VRAGEN? Je kunt contact opnemen via zusje@studioadc.nl of via onderstaand formulier. Bel je liever? Dat kan via 06-41234709. Geef dan duidelijk aan dat je vraag over studio ADC's ZUSJE gaat en niet over de hoofdstudio in Utrecht.