Carlijn (Cai)

Carlijn is allround instructor en geeft al meer dan tien jaar les in de aerial sports. Daarnaast geeft zij opleidingen in pole, hoop, aerial yoga en yoga flow. Gedurende haar voormalig werk als psycholoog merkte zij dat soms beweging een betere ingang geeft om dingen aan te pakken dan praten. 'Ik zie ook vele overeenkomsten tussen behandelen en lesgeven in de aerial sports. Ik motiveer mensen het beste uit zichzelf te halen en ondersteun een stukje zelf acceptatie. Cursisten benoemen  vaak dat het zelfvertrouwen door de paalsport is gegroeid. Ook merken de meeste dat hun lichaamshouding verbeterd."

Linda

Linda paaldanst sinds 2018 en werkt daarnaast als ambulant begeleider in de GGZ. Ze is dol op de technieken leghangs en jade. Hier zie je een mooie foto van haar in de jade! Zij loopt sinds januari 2023 stage en zal tijdens het verlof van Cai enkele lessen overnemen. Het leukste aan lesgeven vindt ze dat haar kennis mag delen en bijdraagt aan het leren vertrouwen op je lichaam.

Rachel

Rachel is in opleiding bij studio ADC's Zusje Brabant. Als onderdeel van deze opleiding volgt zij verschillende instructor trainingen en geeft zij les op donderdag avond. Rachel investeert veel in haar ontwikkeling als instructor. Zij geeft namelijk al 5 jaar les in de paalsport in haar eigen studio Rachel Pole Addicts in Tiel en Ochten, maar blijft zichzelf ontwikkelen. Sinds kort heeft zij een nieuwe liefde: Aerial Hoop. 

Demi 

Een van de favoriete Nederlandse atleten om mee samen te werken is Demi Brama. In 2022 werd zij viervoudig Nederlands kampioen en haalde zij 2 zilveren en 1 bronzen medaille op het WK. Elk jaar stoomt zij zichzelf en haar team klaar voor meerdere routine voor het NK en WK. Je ziet haar regelmatig tijdens workshops in o.a. aerial hoop, pole en flexibility.

Melanie

Melanie geeft al jaren les en is onmisbaar voor studio ADC als Aerial & pole instructor. Zij geeft les in de doeken en in de paal. Zij is een van de vaste vervangers van Cai en neemt enkele workshopdagen over tijdens haar zwangerschapsverlof. Maar daarna kom je haar ook zeker nog tegen tijdens leuke events en workshops!

Studio ADC's Zusje Brabant is het zusje van Studio ADC in de Meern, Utrecht. Zoals echte zusjes steunen de eigenaressen Amanda en Cai elkaar door dik en dun. 

Ook zijn er leuke voordelen over en weer op beide locaties. Wist je bijvoorbeeld dat je voor een online credit online lessen kunt volgen bij beide locaties? Ook zijn er regelmatig leuke kortingen om eens een les of workshop op de andere locatie te volgen.

Daarnaast kan je elk van deze teamleden kan je tegen komen tijdens workshopdagen en events. Ook kan het zijn dat emails worden beantwoord door een van de andere leden, zoals Demelsa of Megan.

Cai straalt op de ena achterste rij, tweede van links. Amanda zit vooraan in het midden. Megan en Demelsa zitten naast haar (Megan links en Demelsa rechts).