STAGE & OPLEIDING

Heb jij het in je om sportles te geven? Je kunt het leren! Bij ADC's Zusje leer je veilig lesgeven. Heb je ervaring of wil je ervaring opdoen met paaldansen, aerial sports en/of yoga? Meld je dan aan voor een stage- of opleidingsplek bij paaldansstudio ADC's Zusje in 's Gravenmoer.

Wat bieden wij?

Een professionele opleiding binnen het lesgeven in de aerial sports, zoals paaldansen, yoga & stretch, aerial yoga en aerial hoop. Tijdens het eerste traject richt je je op maximaal 2 disciplines. Dit kan later worden uitgebreid. Voor elk deel van de opleiding ontvang je certificaten van Studio ADC en Flexmonkey. Na je afronding van je opleiding wordt er bekeken of je kunt blijven lesgeven in de studio.

Het hele jaar door zijn er startdata. Elk stage blok duurt 3 maanden. Een stage kan worden uitgebreid door level (beginners, intermediate, advanced, workshops). En door discipline (paaldansen, aerial yoga, yoga & stretch, aerial hoop). 

Wanneer: opleidingsdagen in de weekenden (planning in overleg). Persoonlijke begeleiding op de vrijdag ochtend of in het weekend.
Les avonden: maandagen, dinsdagen of donderdagen.

Kosten per opleidingsplek: 500e inclusief 2 certificaten ('Pole Instructor Beginner', 'Pole instructor Intermediate', 'Yoga & Stretch', 'Aerial Hoop Beginner','Aerial Yoga Beginner'). In dit traject zitten 2 officiële opleidingsdagen met certificaat. Er minimaal 12 begeleidingsuren in studio ADC's ZUSJE in 's Gravenmoer.

Betaling kan in delen. Ook kan je ervoor kiezen een deel van de kosten om te zetten in lesuren.

 

INSTRUCTOR TRAININGEN

Natuurlijk kan je bij ons terecht voor verdieping in je eigen training of in de manier van lesgeven. Wij geven verschillende interessante instructor trainingen, zowel in groepen als privé. Deze trainingen duren een dag of middag en sluit je af met een certificaat van deelname. Het kan worden uitgebreid met lesuren en feedback op je lesgeven. Deze trainingen zijn niet alleen een rijke aanvulling als je al instructor bent, maar ook als je geen les geeft maar jezelf verder wilt ontwikkelen binnen de aerial sports. Je leert enorm veel over het lichaam, de technieken en de sport. Voor meer informatie neem je contact op voor via het contact formulier of een email naar zusje@studioadc.nl. Hieronder een greep uit ons aanbod.