AANBOD 

Aerial Hoop is een geweldig leuke sport die wel eens gezien wordt in het circus. Je hoeft natuurlijk geen acrobaat te zijn om leuke kunsten te leren in deze ronde stalen vorm. Tijdens de lessen Aerial Hoop leer je basis technieken die stap voor stap kunnen worden opgebouwd tot meer advanced moves. Aerial Hoop wordt op dit moment aangeboden als privéles of als workshop. Ook kan Aerial Hoop als combinatieles met Aerial Yoga gegeven worden. Hieronder lees je daar meer over. 

Aerial Yoga is een ontspannen manier om bezig te zijn met lichaam en geest. Tijdens deze les maak je bewegingen ondersteund door het aerial yoga doek, de hammock. Ervaar hoe vastzittende spieren los kunnen komen door de drukpunten die het doek geeft. Per les komen verschillende aandachtsgebied aan bod zoals hoofd & nek, de schouders, de rug, de benen, het bekkengebied, de buikspieren. Aerial Yoga wordt aangeboden als privéles of als workshop. In de vorm van groepslessen wordt momenteel de les 'Aerial Yoga & Stretch' aangeboden. Informatie over deze les lees je hieronder. Momenteel is onze Aerial Yoga instructor met zwangerschaps verlof. Lessen worden medio juni weer opgepakt.

Paaldansen is verticaal turnen, krachttraining en moderne dans in één sportvorm. De les 'Beginners Paaldansen' is geschikt voor mensen met nul ervaring. De technieken worden stapje voor stapje opgebouwd. Dat begint met een goede warming up gericht op de paalsport en sluit af met een cooling down. Les na les wordt je sterker, leniger en zekerder! Dit hoef je dus nog niet te zijn als je begint. De Beginner paaldanslessen worden aangeboden als groepsles en workshops.

Paaldansen Mixed Levels is geschikt voor mensen met enige ervaring, van intermediate tot expert. in de les komen verschillende combinaties aan bod die aangepast kunnen worden op individueel niveau. Paaldansen Mixed Levels wordt aangeboden als groepsles en als workshop. Je kunt een losse les volgen tijdens de beginnerscursus 1 & 2 op maandag of donderdag van 19:30 - 20:30 uur. Al onze instructrices zijn ervaren in het lesgeven van verschillende niveau's in 1 les.

Yoga & Stretch Wil jij ook leren ontspannen en werken aan een soepeler lichaam? Doe dan mee met Yoga & Stretch! Tijdens de les komen verschillende lichaamsgebieden aan bod door aandachtig bepaalde yoga poses en stretches uit te voeren. Er is specifieke aandacht van persoon tot persoon voor hoe de technieken worden uitgevoerd. Het gaat erom dat je de stretch vindt die bij jouw lichaam past (en niet hoe ver of hoe diep je komt!). Volg deze les wekelijks en merk dat je soepeler en leniger wordt. Yoga & Stretch wordt aangeboden als groepsles.

Aerial Yoga & Stretch is een combinatie les van yoga in een yogadoek en stretches op de yogamat. In dit doek zullen we poses uitvoeren en stretchen. Het voordeel van yoga in een doek is dat je gewicht wordt gedragen door het doek. Het geeft een deep tissue massage door drukpunten te stimuleren. Ook kunnen er vastzittende spanningen loskomen bijvoorbeeld in nek en schouders. Na stretches in het doek, sluiten we de les af met stretches op de mat. Een ideale combinatie soepel te worden en te blijven! Momenteel is onze Aerial Yoga instructor met zwangerschaps verlof. Lessen worden medio juni weer opgepakt.

Aerial Hoop & Yoga is een combinatie les van aerial hoop en aerial yoga. Na een goede warming up leer je technieken in de hoop, een ronde stalen vorm die aan het plafond hangt. De les sluit af met stretches in het yoga doek. Samen vormt het de ideale combinatie van krachtopbouw en het vergroten van de souplesse en lenigheid. Momenteel wordt deze lesvorm aangeboden als privéles en als workshop.

Quickies. Booty Break is een kwartier even een break van wat je aan het doen bent en volledige focus op de billen. Oefeningen voor de echte diehard! Flat Abs is ons buikspierkwartier. Een kwartier vol gaan en die buikspieren een flinke dosis hardcore liefde geven. Rechte buikspieren, schuine buikspieren en een beetje rug, om zo je core het beste te ontwikkelen.

Workshops paaldansen, aerial hoop, aerial yoga en alle andere sportvormen geven wij ook. Er is keuze uit een workshop in 's Gravenmoer, Utrecht of op locatie. Workshops kunnen geheel naar wens worden ingevuld. Een bepaald thema, een lekker hapje of drankje? Dit kan worden geregeld. Indien u kiest voor een workshop op locatie, zal al het materiaal mee worden gebracht. Houd u dan rekening met reiskosten, materiaalhuur en op- en afbouw kosten.

 

NIEUW FLYING POLE & POLESTRAPS (privé les & workshops)

Hoe het werkt?

Kies een les of cursus uit het rooster. Je koopt een les of cursus in de webshop. Hierna ontvang je een uitnodiging voor de Virtua app, een handige app waarmee je zelf de lessen inplant. In deze app krijg je vervolgnes lescredits. Hiermee kan je je zelf inschrijven voor de lessen op het rooster. Je ziet eenvoudig terug hoeveel lescredits je nog over hebt en voor welke lessen je al staat ingeschreven. Ook kan je eenvoudig een les annuleren via deze app. Meestal staan de aangekochte credits er dezelfde dag nog in (tijdens kantooruren). 

Losse workshopdagen en events worden apart aangeschaft via de webshop. Op alle aankopen gelden de algemene voorwaarden. Die vind je onderaan de pagina.

De webshop voor alle aankopen vind je hier: WEBSHOP.

ROOSTER 

Maandag

18:30 - 19:30  Nieuwe beginners cursus
19:30 - 20:30  Beginners 2&3 Paaldansen
20:30 - 21:30  Yin yoga (ook online)

Dinsdagen

18:30 - 19:30  Aerial yoga
19:30 - 20:30  Aerial hoop
20:30 - 20:45  Booty Break (ook online)

Woensdagen

15:00 - 15:45   Ouder & Kind Yoga (4 weekse cursus)

Donderdagen

18:15 - 19:15  Yoga & Stretch (ook online)
19:15 - 19:30  Flat abs (ook online) 
19:30 - 20:30  Paaldansen ALL LEVELS 
20:30 - 21:30  Cursus

 

Doordeweeks overdag  

9:00 - 15:00   Privélessen mogelijk

Weekenden

Privé workshopdagen & paaldanskampen & yoga retraites mogelijk

SAVE THE DATE

Enthousiast geworden? Blijf op de hoogte van het programma en schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief.

Workshopdagen in 2024 kunnen al geboekt worden: 6 jan (VOL), 13 jan (VOL), 17 feb (VOL), 16 mrt en 20 april. Inschrijven doe je hier.

Wil je een workshopdag op een andere dag? Met je eigen groep? Dat kan. Neem dan contact op via zusje@studioadc.nl.