Schrijf je in om als eerste het nieuws te ontvangen. Hierdoor kan je je steeds net iets eerder aanmelden voor workshops dan de rest en heb je meer kans op een plekje. Ook ontvang je leuke kortingen als eerste.

Blijf op de hoogte van leuke workshopdagen & nieuws

* indicates required

Intuit Mailchimp

De 10 beste motiverende paaldansquotes!

Dat paaldansen een leuke sport is, blijkt wel uit de gegevens dat tot nu toe ALLE proeflessers in studio ADC's Zusje Brabant zijn doorgegaan met deze fantastische sport! Wat meehelpt is dat de meeste paaldansers, hoe verschillend ook, over dezelfde kwaliteiten bezitten. Ik zie vaak perfectionisten met een groot doorzettingsvermogen in mijn lessen. Elke move moet opnieuw en opnieuw en oh dat geluksgevoel als de move dan lukt! Trots als een pauw sta ik dan naast de cursist en vliegen de complimenten door de studio. De reactie is dan vaak: "maar dit ging niet goed, en dat deed ik niet...". Gelukkig kan ik ze er dan aan herinneren hoe de eerste keer precies ging en wat er nu ALLEMAAL al beter gaat. Ik kan natuurlijk niet bij elke training in je oor staan te schreeu.... motiveren. Daarom heb ik de 10 beste motiverende paaldansquotes voor je uitgezocht! Geef je als reactie aan welke jouw favoriet is?

Lees meer »

Meet the team: Linda, pole & stretch instructor

Ontmoet Linda. Linda heeft in 2022/2023 stage bij de studio in Utrecht en in het Zusje. Zij paaldanst sinds 2018 en werkt daarnaast als ambulant begeleider in de GGZ. Ze is dol op de technieken leghangs en jade. Hier zie je een mooie foto van haar in de jade! Het leukste aan lesgeven vindt ze dat haar kennis mag delen en bijdraagt aan het leren vertrouwen op je lichaam.

Lees meer »

Beginners workshops & polecamps

Zie jij ook altijd zoveel leuke workshops voorbij komen? Maar zijn ze vaak nét iets te ver out je comfort zone of boven je niveau? Nu is er in het Zusje een workshopdag speciaal voor beginners! Veel ervaring heb je hiervoor niet nodig. Wel een aantal lessen paaldansen, bijvoorbeeld de eerste cursus beginners 1 van 10 lessen.

Lees meer »