Probeer iets nieuws: paaldansen als sport!

Gepubliceerd op 14 juli 2023 om 12:06

Wil jij graag leren paaldansen in een gezellige & professionele studio in de omgeving van Den Bosch/Breda/Tilburg? De basics leren en voor het eerst ondersteboven? Doe dan mee met onze Beginnerscursus Paaldansen!

Elke les begint met een warming up die specifiek is afgestemd op de spiergroepen die worden gebruikt tijdens de les. Na het technische deel en het oefenen in de paal, wordt afgesloten met een cooling down.

De lessen bij studio ADC's Zusje zijn specifiek ontwikkelt om geleidelijk je kracht en lenigheid op te bouwen. Je hoeft er dus niet sterk of flexibel voor te zijn als je begint. Dit wordt stap voor stap getraind. Daarbij krijgt ieder instructies op eigen niveau. Ook wordt gericht getraind om blessures te voorkomen. 

Leeftijd maakt in deze studio niets uit. Het lichaam kan op elke leeftijd nieuwe bewegingen leren. Er is voldoende ruimte om uit te vinden welke bewegingen bij jouw lichaam past. De instructors zijn erop getraind om op individuele verschillen in te gaan en technieken aan te passen per persoon.

Er wordt les gegeven in kleine groepen (4 tot max. 9 personen). Dit zorgt voor een veilige sfeer in de studio zodat je elke uitdaging aandurft. 

 

Lesavonden: maandag
Tijd: van 19:30 - 20:30 uur
Duur: 10 weken per cursus.

Start datum: maandag 4 september 2023.

 

Lesavonden Beginners 3 & Intermediate 1: donderdagen
Tijd: van 19:30 - 20:45 uur   
Duur: 15 weken per cursus.

 

Later instromen kan in overleg. Per cursus van 10 lessen kan 1 gemiste les worden ingehaald vrij in het rooster, daar waar plek is. Per cursus van 15 kan je er 2 inhalen. Mis je meerdere lessen dan komen deze te vervallen. 

 

Welke Les vormen zijn er allemaal in de studio: 

Cursus Beginners 1: In deze cursus leer je de basis draaien en leer je combinaties te maken. Ook train je om sterker te worden, zodat je in de vervolg cursussen onderste boven kunt. 10 lessen van 60 minuten.

Cursus Beginners 2: In deze cursus leer je nog meer draaitechnieken en onderhoud je wat je hebt geleerd in cursus 1. De combinaties die je kunt maken worden langer en mooier afgewerkt. Ook leer je enkele technieken onderste boven. 10 lessen van 60 minuten.

Cursus Beginners 3: In deze cursus leer je meer technieken onderste boven en onderhoud je alle draaien uit 1 & 2. Na de beginners cursussen 1 & 2 ben je soepeler en sterker en is je conditie vooruit gegaan. De lessen zijn nu 75 minuten en een cursus is 15 lessen. Deze les vindt plaats op de donderdagen van 19:30 - 20:45u. Deze les staat op het rooster onder POLE SPORTS MIXED.

Cursus Intermediate Basics: In deze cursus leer je vette combinaties en ga je veel onderste boven. De lessen zijn nu 75 minuten en een cursus is 15 lessen. Deze les vindt plaats op de donderdagen van 19:30 - 20:45u. Ben je advanced? Sluit dan aan op donderdag bij intermediate. Onze ervaren instructrices kunnen uitdaging op maat geven. Deze les staat op het rooster onder POLE SPORTS MIXED.

Proefles: Geschikt voor nieuwkomers. Kijk in het rooster en geef door wanneer je de proefles wilt komen volgen. Je koopt zelf de credit in de webshop en mailt dan de datum, tijd en soort sport even door aan zusje@studioadc.nl.

Losse les: ideaal als je zo af en toe wilt sporten. Je ontvangt een uitnodiging voor de planningsapp Virtua en kan met je aangekochte credit zelf je les boeken. Het wijst zichzelf. Je koopt hier je credit. Deze staat binnen 24u in je Virtua account.

Privé les: 60 minuten gericht op jouw doelen en wensen. Koop hier je les en boek de datum via zusje@studioadc.nl.

Leskaarten & Abonnementen vind je hier.

Vooraf vragen? Mail ons dan even via zusje@studioadc.nl. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.