Nieuwe cursussen paaldansen in 's Gravenmoer, omgeving Dongen, Oosterhout

Gepubliceerd op 19 september 2023 om 10:06

Wil jij graag leren paaldansen in een gezellige & professionele studio in de omgeving van Den Bosch/Breda/Tilburg? De basics leren en voor het eerst ondersteboven? Doe dan mee met onze Beginnerscursus Paaldansen!

Elke les begint met een warming up die specifiek is afgestemd op de spiergroepen die worden gebruikt tijdens de les. Na het technische deel en het oefenen in de paal, wordt afgesloten met een cooling down. 

De lesavonden zijn maandag en donderdag waarbij op maandag beginners les en op donderdag intermediate en advanced les krijgen. Een beginners cursus duurt 10 lessen en elke les is een uurtje. Op 27 november én op 8 januari starten er weer beginners paaldans cursussen. Kom voor die tijd gerust een proefles volgen!

Op donderdagen is er ruimte voor intermediate & advanced paaldansen en deze lessen duren een uur en een kwartier. Je kunt dit volgen middels een abonnement, een leskaart of een cursus. Een keer een losse les volgen kan natuurlijk ook!

 

Lesavonden Beginners: maandag
Tijd: van 19:30 - 20:30 uur
Duur: 10 weken per cursus (losse lessen mogelijk)

Start datum: maandag 27 november én op maandag 8 januari.

Lesavonden Mixed levels: donderdagen
Tijd: van 19:15 - 20:30 uur   
Duur: 15 weken per cursus (losse lessen mogelijk)

Start datum: donderdag 28 september. Later instromen kan.

 

Wil je de sfeer in onze studio proeven? Doe dan een proefles mee! De proeflescredit kan je inzetten voor alle groepslessen op het rooster van Studio ADC's zusje Brabant. Deze credit is alleen geldig als je nog nooit een les hebt gevolgd in deze studio. De credit blijft na aankoop 4 weken geldig. Het rooster vind je hier. Opgeven kan na aankoop door een mail te sturen naar zusje@studioadc.nl.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.