Beginners workshops & polecamps

Gepubliceerd op 1 februari 2023 om 17:32

Zie jij ook altijd zoveel leuke workshops voorbij komen? Maar zijn ze vaak nét iets te ver out je comfort zone of boven je niveau? Nu is er in het Zusje een workshopdag speciaal voor beginners! Veel ervaring heb je hiervoor niet nodig. Wel een aantal lessen paaldansen, bijvoorbeeld de eerste cursus beginners 1 van 10 lessen.

Deze dag is zo ingedeeld dat het past bij een beginnersniveau en dat je niet over je grenzen van je kunnen wordt gepusht. We starten met een goede warming up met specifieke aandacht voor de spiergroepen waar we beroep op gaan doen (lees: alles ;). Dan gaan we los met een heerlijke workshop Lyrical pole. In deze workshop leer je bekende technieken in en om de paal op muziek uit te voeren. De technieken gaan mooi en vloeiend in elkaar over en worden vaak herhaald, zodat je het echt onder de knie kunt krijgen. Je danst het steeds op hetzelfde nummer en zo ontstaat er in 1,5 uur een echte paaldansact! Sportief maar elegant. Hierna is een korte pauze om bij te komen. Daarna gaan we met duo moves aan de slag. Het voordeel is dat je op elkaar kunt steunen in een techniek. De tweede workshop is iets korter dan de eerste, zodat de duur van de sport past bij een beginner. We sluiten af met een half uurtje lekker stretchen. Hierdoor worden blessures en spierpijn verminderd.

Naast een workshopdag voor beginners, hebben we natuurlijk ook leuke andere dagen!

 

AGENDA

 • 06 februari Instructor training 'Aerial Hoop de basis'

 • 11 februari met Melanie en Cai (VOL)

 • NIEUW! 11 maart BEGINNERS POLE DAY met Linda en Cai

 • 18 maart met Demelsa en Cai (VOL)

 • 22 april met Melanie en Linda

 • 20 mei met Maaike van Santvoort (handstand queen) en Linda

 • Save the date: 29 juli met Demi (Nederlands Kampioen) en Cai

   

 • 8 en 9 juli private polecamp (max. ong. 6 pers.)
 • 12 en 13 augustus Pole & Aerial camp (max.ong. 12 pers.)

 

Voor alle events is er beperkt plek. Ben je ook zo enthousiast geworden? Geef je dan nu op! Boekingen kan je plaatsen via de roze button onderaan of in de webshop https://www.studiozusje.nl/webshop. Scroll in de shop omlaag voor de workshopdagen.

 

Meer informatie over de paaldanskampen vind je hier. Je kunt bijvoorbeeld ook met je eigen groep een datum uitkiezen en de workshops bepalen door een privé paaldanskamp te boeken.

 

Tot ziens in de studio!

 

Sportieve liefs,

Cai (instructor)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.