Ook op zoek naar de ideale paaldanskleding en de ultieme yoga legging? Flexmonkey_polewear biedt uitkomst! Super leuke ontwerpen en vrolijke prints. Net even anders dan de doorsnee sportkleding. De polewear is speciaal ontworpen voor de paalsport. Dat betekent: geen ongewenste inkijk! De outfits zijn split & squatproof! En, als je lid bent van Studio ADC's Zusje krijg je een leuke online korting op je eerste bestelling. Vraag in de studio naar de code.

Door de samenwerking met het Nederlandse kledingmerk Flexmonkey_polewear biedt Studio ADC's Zusje ook de mogelijkheid om fysiek te shoppen. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van de studio, iedereen is welkom. Tijdens deze fysieke shop afspraken gelden er geen kortingen. Er wordt immers speciaal tijd voor een shop experience gemaakt, wat niet zou hoeven als er online gewinkeld wordt. Je kunt vooraf een afspraak maken om in de studio langs te komen om te passen. Je kunt heel makkelijk een shop experience aanvragen via het contact formulier onder 'CONTACT'. 

Het model in de foto hieronder is Demi Brama, Nederlands kampioen in de discipline Pole Sports, Artistic Pole, Aerial Hoop Sports én Artistic Hoop.